Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk még melegen, áttörjük, majd hűlni hagyjuk. Az élesztőt felfuttatjuk. A kétféle lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a sót és elmorzsoljuk vele a margarint, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a kovászt, az áttört burgonyát, és a maradék tejjel tésztát gyúrunk. Letakarjuk, és egy éjszakán át a frizsiderben pihentetjük. Másnap kinyújtjuk a tésztát kétujjnyi vastagságúra, átkenjük tojással, a tetejét rácsozzuk, és kb. 8 cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle. Zsírozott tepsibe rakjuk, és meleg sütőben 220 fokon 5 percig, majd 180 fokon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.