Előkészítés: Felteszünk forrni 4 liter vizet. A diót durvára vágjuk, a sajtot nem túl apróra elmorzsoljuk. A kukoricát leszűrjük, a paprikát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk.
Elkészítés: A forrásban lévő vízhez 1 evőkanál sót és olajat adunk, beledobjuk a tésztát, és kifőzzük. Közben nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, rózsaszínűre pirítjuk benne a fokhagymát, kidobjuk. A zsiradékba dobjuk a diót, kissé megpirítjuk, szűrőkanállal kiszedjük, félretesszük, majd ugyanebben a zsiradékban átforrósítjuk a kukoricát és a paprikát. Lábaskába öntjük a tejszínt, hozzáadjuk a sajt felét, 1 percig forraljuk-sűrítjük, majd hozzákeverjük a diót és a maradék sajtot, éppen csak felforraljuk. A tésztát leszűrjük, a serpenyőbe csúsztatjuk, lazán összekeverjük a paprikás kukoricával. Arányosan elosztva mélytányérokba szedjük, a tetejére halmozzuk a márványsajtos mártást, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.