A kockára vágott csirkemellet az olajjal, a megtisztított, finomra vágott vöröshagymával, a szétnyomott fokhagymával, a jól megmosott lencsével, a paradicsompürével, a fűszerekkel mély lábasba rakjuk, s állandóan kevergetve jól átsütjük. Annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi, s addig főzzük, amíg a csirkehús megpuhul. Öt perccel azelőtt, hogy levennénk, belekeverjük a darát s az apróra vágott petrezselymet, s amikor a dara is megpuhult, mentalevéllel ízesítjük. A lángot levesszük, lefedve még néhány percig állni hagyjuk, s melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.