Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítom és kettévágom, enyhén besózom. Egy nagyméretű és mély teflon tepsibe beleteszem a zsírt. Olajból nem szabad készíteni, mert akkor nem lesz finom, zamatos. A combokat bedörzsölöm a majoránnával, és a tepsibe teszem. A fokhagymagerezdeket megpucolom, kettévágom, a combok közé szórom. (Mi sok fokhagymával szeretjük, de ez ízléstől függ.) Kevés borsot adok hozzá, de ez akár el is maradhat. Ráöntök egy kevés vizet, és fedő alatt puhára párolom a combokat, miközben kétszer-háromszor megforgatom őket. Ha a combok elég puhák, leveszem a fedőt, és zsírjára sütöm. Érdemes mindkét oldalát egy kicsit lepirítani. Kockára vágott, sós vízben főtt krumpli illik hozzá. Másnap még hidegen is nagyon finom. A maradék zsírt én dobozban le szoktam fagyasztani a következő alkalomra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.