Elkészítés: Az olajon elkezdem párolni-pirítani, a karikára vágott répát, majd hozzáteszem a csirkeszárnyakat és a rózsáira szedett karfiolt. Ha már kaptak egy kis színt, akkor felöntöm annyi vízzel, amennyi levest szeretnék (ez nálunk kb. 4 liter), beleteszem a zöldséget, és felfőzöm, a levest. Ezután kis lángra veszem, és csak ekkor teszem bele a májakat. Sózom, borsozom, ételízesítőt és 1 evőkanál majorannát teszek bele. Addig főzöm, amíg minden megpuhul. Ha valakinek nem elég sűrű, főzhet bele tésztát is, de én nem szoktam. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.