Elkészítés: A mazsolát rumos tejbe áztatjuk. A darált mákot összekeverjük a porcukorral. A tejszínből kemény habot verünk.
Óvatosan, hogy a hab ne törjön, beleforgatjuk a cukros mákot, a lekvárt, az áztatott, leszűrt mazsolát és a narancshéj 2/3 részét.
Kis műanyag formákba osztjuk az ízesített tejszínhabot, fóliával szorosan lezárjuk, és 4-5 órára mélyhűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a formákat egy pillanatra forró vízbe mártjuk, és előhűtött kompótos tálkákra borítjuk a kész parfét. A tetejüket a tejszínből vert habbal és cukrozott narancshéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.