Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kelt tésztát gyúrunk: az élesztőt felfuttatjuk kb. 1 dl cukros langyos tejben. Mindent hozzáadva közepesen lágy tésztát készítünk. Jól kidagasztjuk, liszttel meghintjük, letakarjuk, majd meleg helyen kétszeresére kelesztjük. Mikor megkelt, lisztezett lapon kb. 30x40 lappá nyújtjuk. Meglocsoljuk az olvasztott vajjal, elkenjük, rászórjuk a mák és a porcukor keverékét. Feltekerjük, koszorúba hajtjuk, és kb. 2-3 ujjnyi vastagon bevagdossuk a szeleteket, de arra ügyeljünk, hogy NE vágjuk át. Ezután kissé kifordítjuk a szeleteket, hogy a csigák jól láthatóvá váljanak. Tojássárgájával lekenjük, forró sütőben pirosra, kopogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.