Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verjük a fokozatosan hozzáadott cukorral. Ezután óvatosan hozzákeverjük a darált mogyorót, majd a darabokra törtet is. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a mogyorós habból tetszés szerinti halmokat kanalazunk rá. Tetejét kicsit ellapogatjuk, majd előmelegített sütőben, alacsony lángon kiszárítjuk, mint a habcsókot.
A mascarponét az ízlés szerinti mennyiségű cukorral jól kikeverjük.
A szépen kiszáradt és kihűlt habcsókokat tálcára tesszük, majd megkenjük a mascarponéval. A tetejére ízlés szerinti gyümölcsöt helyezhetünk, én most klementint tettem rá, és nagyon finom lett! Végül cukrozott pörkölt mogyoróval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.