Elkészítés: A tésztához az élesztőt pici cukros tejben felfuttatjuk, majd a liszthez adjuk, és a többi alapanyaggal tésztává dagasztjuk. Ha túl lágy lenne, kevés lisztet még adhatunk hozzá. 1/2 órát pihentetjük.
A töltelékhez a margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóval.
A megkelt tésztát 6 cipóra osztjuk. Kinyújtogatjuk, és megkenjük mindet a krémmel. Felgöngyöljük, majd 3-3-at összefonunk. 1/2 órát kelesztjük a kalácsokat tepsiben, majd a tetejét megkenjük tojással.
Közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.