Elkészítés: A csülköt egy akkora fazékba tesszük, amelybe éppen csak belefér, kevés vízzel fedő alatt felforraljuk. A keletkezett habot leszedjük, sóval és fűszerekkel ízesítjük, és lassú tűzön főzzük.
A répát, a zellert és a vöröshagymát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. A húsléről leszedünk egy kevés zsírt, majd a zöldséget ebben világosbarnára pirítjuk.
A húslevet leszűrjük, és a csülők bőrét
keresztirányban bevagdossuk. A csülköt egy tepsibe helyezzük, köré tesszük a zölséget és a karikára vágott burgonyát, majd 1,5 dl húslével felöntjük és megsütjük.
A húsleveskockát 2,5 dl húslében feloldjuk, és a csülköt többször megöntözzük vele. Ügyeljünk rá, hogy a húslé mindig 1-2 centiméter magasan álljon a tepsiben!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.