Elkészítés: A csirkéket megmossuk, feldaraboljuk és megsózzuk. A zsírt egy serpenyőben megforrósítjuk, benne a csirkedarabokat pirosra sütjük, majd egy edénybe kiszedve, letakarva félretesszük.
Zsírjában az apró kockákra vágott szalonnát félig megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, és megpirítjuk. Megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk a lecsót (vagy a meghámozott és szeletelt paradicsomot, a kicsumázott zöldpaprikát), jól elkeverjük, pár percig pároljuk, beletesszük a lepirított csirkét, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a csirke is megpuhul.
Pirított tarhonyával vagy burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.