Elkészítés: Az alábbiak szerint sajtszószt készítek: 1 evőkanál vajon megpirítom a lisztet, majd kis adagokban felöntöm a főzőtejszínnel (így sima lesz), belekeverem a füstölt sajtot, pici tejet adok hozzá, hogy sűrű maradjon, a végén sóval, borssal ízesítem. A póréhagymát apróra vágom, vajon megpárolom, hozzáadom a sonkát, összepirítom, és leveszem a tűzről. Közben a burgonyákat puhára főzöm, kivájom, és a hagymás töltelékkel megtöltöm, a szósszal megkoronázom, és beteszem a sütőbe. Kb. 180 fokon 15 percig hagyva jól összesünek. A maradék burgonyát összetöröm, összekeverem a maradt sajtszósszal és hagymával, és tejjel lassú tűzön ízletes pürét készítek, amit mellé tálalok..
Vegetariánusok elhagyhatják a sonkát, vagy helyettesíthetik valamivel ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.