Elkészítés: 1. A répát megpucolom, és vékony karikákra vágom. A póréhagymát megmosom, és 2-3 mm-es karikákra vágom. A dagadót körülbelül 2 cm széles csíkokra vágom. A füstölt sonkát apróra kockázom.
2. A tepsi alját enyhén megolajozom, belefektetem a dagadócsíkokat. Megsózom, megborsozom. rászórom a póréhagymát, aztán a répát, végül meghintem a sonkakockákkal.
3. Alufóliával lefedve 220 fokon puhára párolom (hideg indulósütővel kb. 80 perc). Leveszem az alufóliát, felülre rakosgatom a húscsíkokat, és további 10 perc alatt megpirítom a tetejét (a sütőt csak felső melegítésre átkapcsolva). Köretnek pirított zsemlét vagy krumplipürét ajánlok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.