Elkészítés: A bőrös részt 2x2 cm-es kockákra bevagdossuk, a húst besózzuk, ügyelve arra, hogy a bőrre ne kerüljön. Tepsibe rakva kevés vizet öntünk alá, majd beledobjuk a fokhagymagerezdeket.
Alufóliával letarkarva alacsony hőmérsékleten puhára pároljuk. Időközönként megkenegetjük a sörbe mártott füstölt szalonnával,
ettől ropogóssá és pirossá válik. Amikor elkészült, kevés mézzel átkenjük, így szép fényes lesz.
Mustban párolt lilakáposztával és burgonyakörettel tálalom, friss gyümölccsel díszítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.