Elkészítés: A kekszet, a vajat, a kakaóport, a cukrot és a kávét összegyúrjuk, és egy kivajazott tortaforma aljába nyomkodjuk.
Lereszeljük a gesztenyemasszát, majd összekeverjük a rummal. A tejszínt felverjük, egy keveset félreteszünk a díszítéshez, a többit a gesztenyéhez keverjük. A zselatint felfőzzük, és hagyjuk egy kicsit kihűlni, ezután ezt is a masszához adjuk. Ezt ráegyengetjük a kekszalapra, 2-3 órára behűtjük.
Tálalás előtt a maradék tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.