Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A cukkinit megmossuk, felszeleteljük.
Elkészítés: A széles metéltet forrásba lévő sós vízben megfőzzük, leszűrjük, folyóvízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A tejszínt a sáfránnyal lassú tűzön felforraljuk. A vajat serpenyőbe tesszük, felolvasztjuk, beletesszük a kifőtt tésztát, átforrósítjuk, majd ráöntjük a sáfrányos tejszínt és elkeverjük. Előmelegített tálakra kis halmokat formázunk belőle. A felszeletelt cukkinit néhány tekerésnyi borssal megszórjuk, és a vajban, megsütjük. Közben megforgatjuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 370 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.