Elkészítés: A lisztet megsózzuk, majd a margarinnal elmorzsoljuk, a tojást beleütjük, és annyi vízzel gyúrjuk össze, hogy közepesen kemény tésztát kapjunk. Letakarva, hűtőben fél órát pihentetjük.
Közben a sajtot lereszeljük, majd a tejszínnel, felvert tojásokkal, fűszerekkel összedolgozzuk.
A tésztát lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, és a kosárkaformával kiszúrjuk. A kosárka formákat olajjal kikenjük, a tésztával kibéleljük, a tölteléket beletesszük. Kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.