Elkészítés: A lisztből, 1 tojásból, tejből, szódából és olajból szokásos módon palacsintát sütünk, két nagy csipet sót teszünk még hozzá. (Ez a mennyiségű tészta 5 palacsintához volt elég.) Nem túl vékonyra sütjük, nehogy kilyukadjon. A palacsintákba egy-egy vastagabb szelet trappistát rakunk, szépen becsomagoljuk, hogy mindkét oldalán kb. egyforma vastag legyen a burok, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük. Elég hamar megpirul, ne hagyjuk magára. A szószhoz apróra vágjuk a hagymát, olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, sózzuk-borsozzuk-ételízesítőzzük (ez lehet több is, én ennyiből csináltam). Ha kicsit összefőtt (friss gomba ha megpuhult), és már nagyon leve sincs, hozzáadjuk a tejfölt, és beleszórjuk a reszelt sajtot. Még egyszer forraljuk, ha nagyon híg, megszórjuk egy kis liszttel, elkeverjük, besűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.