Elkészítés: Egy nagy tálban verjük könnyű habbá a tojásokat. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük. Fokozatosan hozzákeverjük az olajat. A lisztet a sóval, sütőporral és fahéjjal átszitáljuk. Lassan hozzáadjuk a tojáskeverékhez. Belekeverjük a sárgarépát, almát, mazsolát és diót. Beleöntjük egy kizsírozott 22,5 cm átmérőjű tortaformába, és 180 fokon, előmelegített sütőben 1,5-2 órát sütjük, amíg a beleszúrt hústű tisztán jön ki. Mielőtt kivennénk a formából, hagyjuk 10-15 percig hűlni. Végezetül rácson kihűtjük egészen. A krémsajtot, a vajat és vaníliát könnyű habbá verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és a tortát bevonjuk vele.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.