Elkészítés: Egy nagy tálban verjük könnyű habbá a tojásokat. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük. Fokozatosan hozzákeverjük az olajat. A lisztet a sóval, sütőporral és fahéjjal átszitáljuk. Lassan hozzáadjuk a tojáskeverékhez. Belekeverjük a sárgarépát, almát, mazsolát és diót. Beleöntjük egy kizsírozott 22,5 cm átmérőjű tortaformába, és 180 fokon, előmelegített sütőben 1,5-2 órát sütjük, amíg a beleszúrt hústű tisztán jön ki. Mielőtt kivennénk a formából, hagyjuk 10-15 percig hűlni. Végezetül rácson kihűtjük egészen. A krémsajtot, a vajat és vaníliát könnyű habbá verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és a tortát bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.