Elkészítés: A 6 lapos rétestésztát gyúrótáblára teszem. Egy éles késsel 9 egyforma részre vágom, így minden rész 6 kockából fog állni. Egy kosárkához 3 lapra van szükség.
A sütőt 150 fokra melegítem.
Az első lapot megkenem az olvasztott vajjal, majd külön rakom. Megkenem a másodikat, azt 90 fokkal elforgatva rakom rá. Megkenem a harmadikat, azt pedig a másodikhoz viszonyítva kb. 45 fokban forgatom el (ezek az adatok csak irányadóak, mindenkinek máshogy sikerül). A 3 lapot egyben is megkenem vajjal. Kivajazom a muffinsütőt is, majd a tésztát beleteszem az első lyukba. Olyan lesz, mint egy kicsi kosár. Ha megteltek a formák, sütőbe teszem őket kb. 10-15 percre.
A krémhez elkeverem a mézet és a lekvárt a joghurttal, majd a megsült kosarakba töltöm, és felszeletelt gyümölcsöket teszek a kosarakba. Érdemes közvetlenül a tálalás előtt megtölteni a kosarakat, mert a joghurtos krém eláztatja a tésztát, és szétesik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.