Elkészítés: A pudingot a csomagoláson feltüntetettek alapján a cukorral elkészítjük, ám 6 dl tejjel, hogy kicsit hígabb legyen. A mazsolát rumba áztatjuk. A csokoládét gőz fölött - egyszerűbben a mikró olvasztó programján - felolvasztjuk. Belekeverünk néhány kanál tejet, aztán beleöntjük a mazsoláról a rumot. A mazsolát beletesszük az elkészült pudingba. Még melegen elkezdjük rétegezni. Egy tál aljára tördelünk egy sor babapiskótát, erre jön a forró puding, aztán a csokiöntet, megint babapiskóta, puding, csokiöntet, amíg elfogy. A tetején csokiöntet legyen. Néhány órára a hűtőbe tesszük. Evőkanállal kisebb tálkákba szedjük, tejszínhabot teszünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.