Elkészítés: A sonkát ledaráljuk, összekeverjük a reszelt sajttal és tejföllel, borsozzuk. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, beletesszük a 3 tojássárgáját, a bort és a sót. Tésztát gyúrunk, egy óra hosszat pihentetjük. A tésztát sodrófával fél cm vastagra kinyújtjuk, és kerek formával pogácsákat szaggatunk. A pogácsák felét megkenjük töltelékkel, töltetlen pogácsával befedjük, széleiket jól összenyomkodjuk. Tojásfehérjével megkenjük, kikent tepsire rakjuk és forró sütöben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.