Elkészítés: A csülköt durva szemű sóval bedörzsöljük, megborsozzuk, sörrel meglocsoljuk, majd hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, a hagymát nagyobb cikkekre vágjuk. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, kés lapjával megnyomjuk. A sárgarépát vastagabb karikákra vágjuk.
Sütőtál aljára kevés étolajat öntünk, majd beletesszük a felaprított zöldségeket. Megsózzuk, majd jól összeforgatjuk. Tetejére rátesszük az előző este bepácolt csülköt, a páclét is rácsorgatjuk, majd megszórjuk ízlés szerint csilipehellyel.
Lefóliázva sütjük addig, míg a húst már puhának nem találjuk (kb. 40 percig), majd a fóliát levéve készre sütjük. Ilyenkor célszerű már csak felső sütést használni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.