Elkészítés: A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és 220 C-fokos sütőben megsütjük, néhány percre lezárható tálba tesszük, majd a héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk.
A paradicsom héját eltávolítjuk, húsát feldaraboljuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A chilit megmossuk, kimagozzuk, vékonyra vágjuk.
Mélyebb serpenyőben 2 evőkanál olajat felforrósítunk, a fokhagymát megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és a paradicsomot pépesre összefőzzük (15-20 perc), majd beletesszük a paprikát és a chilit, és összeforraljuk.
Közben a spagettit a csomagoláson előírt idő alatt sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, a maradék olajjal elkeverjük. Ráhalmozzuk a paprikás mártást és a sajttal megszórva azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.