Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. Ha húsos szalonnával készítjük, akkor azt kockára vágva kiolvasztjuk, és a pörcöket félretesszük. Szalonna helyett hevíthetünk csak olívaolajat vagy vajat is. A forró zsiradékban lepirítjuk a karikára vágott hagymát és a felaprított zöldfűszer felét, majd hozzáadjuk az összevágott spenótot és puhára pároljuk. A végén beleszórjuk a többi zödfűszert és belereszeljük a fokhagymát. Hozzáöntjük a tejszínt vagy tejfölt, és botmixerrel krémesre turmixoljuk. Hozzáreszeljük a sajtot, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk, és belekeverjük a kifőtt tésztát. Tálaláskor a szalonnapörcökkel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.