Elkészítés: Előkészítem a gombát és a tököt. A gombát megmosom
és laskára vágom, a tököt meghámozom és gyufaszálra
aprítom. A rizst jó alaposan megmosom és félreteszem
lecsöpögni.
Kevés mogyoróolajon szép barnára pirítom a gombát, majd
összeforgatom a felaprított tökkel, és együtt pirítom őket
tovább. Megszórom borssal, ami kimondottan jól harmónizál
a gombával, és belevagdosom a fokhagymát. Rázúdítom a rizst is, és az egészet lepirítom, majd megszórom sóval.
Innentől kezdve picit csalok, mert felöntöm a triumvirátust
2,5 bögrényi húslevessel, és készre párolom őket. Tehát ez a rizottó hamis rizottó, de a végeredmény hasonlóképpen szuttyogós lesz.
Fogyaszthatjuk önmagában vagy köretként natúr sertésszelet
vagy rántott csirkemellfilé mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.