Elkészítés: A tejfölt kikeverem a tejszínnel, a porcukorral, egy csipet sóval, a citromok reszelt héjával.
A gyümölcsöket (szeder, eper, málna - ezekből a legfinomabb) összeturmixolom ízlés szerinti porcukorral (kissé fanyar legyen).
Egy tálba (legjobban mutat az átlátszó üvegben) lerakok egy sor piskótát, meglocsolom a gyümölcspürével, majd a krémmel. Így rétegezem, amíg el nem fogynak a hozzávalók, a tetejére a krém kerüljön!
Díszítem, majd 4-5 óra pihenés után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.