Előkészítés: A csirkemellfilét megmossuk, kis kockákra vágjuk. Ugyanezt tesszük a répával, gombával. A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, a zöldborsót szintén megtisztítjuk.
Elkészítés: Kevés olajon megpirítjuk (5-6 perc) a csirkemellkockákat. Hozzáadjuk a karfiolt, répát, gombát, borsót, és még 5 percig pároljuk. Megszórjuk a liszttel, átkeverjük, majd felengedjük vízzel
(1-1,5 l). Sózzuk, borsozzuk, majd kb. 45 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát. Amint a leves ismét felforr, beletesszük az aprótésztát. Ha minden megpuhult, és a tészta is megfőtt, beleöntjük a tojássárgával összekevert tejszínt. Megszórjuk kevés tárkonnyal, és néhány csepp citromlével pikánsítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.