Elkészítés: A vaníliarudat, a tejszínt és a cukrot tegyük egy vastag falú edénybe, és forraljuk fel. A zselatint egy 1 evőkanál hideg vízzel oldjuk fel. Vegyük le a tűzről a tejszínt, és hagyjuk kissé kihűlni. A vaníliarudat dobjuk ki, mielőtt a krémbe óvatosan belekeverjük a zselatint. Keverjük jól el. Osszuk szét négy pohárba, és tegyük a hűtőbe. Ha megszilárdult a massza, állítsuk a forma alját meleg vízbe, és fordítsuk ki a krémet 4 tányérra. Helyezzünk mellé 1-2 kockát a tésztából, öntsük rá a maradék szirupot, a narancsgerezdekkel és a mentalevelekkel díszítve kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.