Elkészítés: A haldarabokat félig kiolvasztjuk, egymás mellé fektetve egy magasabb falú, széles serpenyőbe tesszük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, és félbevágva a hal mellé tesszük. Felöntjük vízzel úgy, hogy a halat ne lepje el, a leveskockát mellé tesszük. Az így előkészített halat kb. 20 percig lassú tűzön, fedő alatt puhára főzzük.
Ha megfőtt, levesszük a tűzről, és a levében elkeverjük a tejszínt, a mustárt és a kapribogyót. 1-2 percig együtt forraljuk, de úgy, hogy a hal ne essen szét.
Héjában főtt krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.