Elkészítése: A póréhagymát felkarikázott, kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a gombát, megpárolom, sózom, borsozom, felöntöm a tejszínnel, összeforralom.
A szelet húsok egyik oldalát megkenem mustárral, a másikat fokhagymával, és azolajjal kikent tepsi aljára teszem, enyhén sózom. A gombás raguval befedem, meglocsolom a borral is.
Középmeleg sütőben először fólia alatt sütöm, majd kb. 20 perc múlva leveszem a fóliát, és további 20 percig sütöm.
Párolt rizzsel, esetleg burgonyakrokettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.