Elkészítés: Először is elkészítjük a nokedlit. Egy fazékban vizet forralunk. A tojásokat beleütjük a lisztbe, sózzuk, és pici vizet adunk hozzá. Csak lazán keverjük meg a tésztát. Darabos tésztát kapunk.
Ha a víz forr, az edény fölé teszünk egy galuskaszaggatót. Teszünk a szaggatóba egy kis adag tésztát, és egyenletes mozdulatokkal a vízbe szaggatjuk. Ha híg a tészta, akkor nagyobb galuskákat kapunk, hHa sűrűbb, akkor szép, egyenletes állagú galuskákat kapunk. Mikor elkészült, leszűrjük, és vízzel átöblítjük.
Egy nagy teflon lábasba szedjük. 10 db tojást felverünk, hozzáadunk 1 kis teáskanál sót, és villával jól elkeverjük. A nokedlira öntjük az olajat, felforrósítjuk és ráöntjük a felvert tojásokat. Kevergetés közben megsütjük úgy, hogy a tojás kissé lágy maradjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.