Elkészítés: A kétféle hagymát megtisztítom, apróra vágom, elosztom két serpenyőbe, és forró olajon üvegesre párolom. Az egyik adaghoz hozzáadom - kis lángra véve - a húst, a másikhoz az egyik doboz paradicsomot. Fakanállal alaposan szétnyomkodom a húscsomókat, nagyobb lángra veszem, és ha már elfőtte a levét, jöhet hozzá a másik doboz paradicsom. Közben nem feledkezem el a másik edényről sem. Mindkettőt fűszerezem, és lassú tűzön mártás sűrűségűre főzöm.
Közben felteszem a vizet a tésztafőzéshez, amibe kevés olajat és sót rakok. A forrásban levő vízbe dobom a tésztát, és az előírt ideig főzzük, leszűrjük, félretesszük. Egy nagyobb tepsi aljára kenem a hús nélküli mártás nagyobb részét, beleültetem a kagylótésztákat úgy, hogy meg tudjam tölteni a húsos raguval. A mártás többi részét szétlocsolom a tészta tetejére, jöhet rá a reszelt sajt, és mehet a 180 fokos sütőbe. Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad, tovább semmiképp sem, mert a tészta kiszáradhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.