Elkészítés: A csirkemellfiléket kettévágjuk, majd azokat is lapjában kettévágjuk, de nem teljesen, hogy egy szép nagy szelet legyen belőle. Kicsit kiklopfoljuk, sózzuk.
A sajtot lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk, a kolbászt megszabadítjuk a héjától, és kis darabokra vágjuk. Az egészet összekeverjük, és NEM fűszerezzük.
A tölteléket a csirkemell felére halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét, és fogvájóval rögzítjük minden olyan helyen ahol kibuggyanhat a töltelék. Kívül is enyhén megsózzuk, majd hagyományos módon panírozzuk. Én biztonság kedvéért duplán paníroztam, nehogy kifolyjon a sajt.
Bő olajban kisütjük, bármilyen köret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.