Elkészítés: Az apróra vágott húst sózom, borsozom, fokhagymával bekeverem, néhány órát, esetleg egy éjszakát állni hagyom.
A paradicsom héját félbe bemetszem, majd forrásban lévő vízbe dobom egy pillanatra, hogy a héját könnyen le lehessen húzni.
A durvára vagy karikára vágott vöröshagymát üvegesre dinsztelem, ráteszem a bekevert húst, és fehéredésig pirítom. Mehet a durvára vágott paprika és paradicsom. Rövid párolás után felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, majd a húst puhára főzöm (15 perc). Közben ízesítem (só, ételízesítő, piros arany). Törött paprikát adok hozzá olyan mennyiségben, hogy sűrű szaftja legyen. Steak burgonyát adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.