Elkészítés: A szalonnát saját zsírjában lassan pirosra sütöm, majd alaposan megdinsztelem benne a vöröshagymát. Megszórom pirospaprikával, beleadom a paradicsomot, kicsit sózom, fedő alatt pár percet hagyom, hogy levet eresszen, majd beleadom a zöldpaprikát.
Közben a mikro sütőben 650 W-on a felkarikázott kolbászból a zsírt kisütöm, és zsírja nélkül keverem a lecsóba.
Sózom, csipet cukorral megszórom, jól átforgatom, és fedő alatt saját levében párolom, néha megkeverve.
Ha nagyon friss a paprikánk és sok levet ereszt, miután összeesett, fedő nélkül főzzük, hogy a felesleges folyadék el tudjon párologni, hozzáadott víz nem kell hozzá.
Pár perccel a főzés vége előtt a virsliket a tetejére tesszük, fedő alatt a lecsóval készre főzzük.
A rizsből a szokásos módon párolt rizst készítettem, tálalásnál a rizs mellé tesszük a virsliket, és ráhalmozzuk a lecsóragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.