Elkészítés: A hagymát nagyon apróra vágom, hozzáreszelem a kétféle répát, és olajon összepárolom. Hozzáöntöm a bort, és kis lángon hagyom összeérni az ízeket. Közben serpenyőben lepirítom a kockára vágott sonkát, majd ha kész, a hagymához teszem. Hozzárakom a krémsajtot, és addig kevergetem, amíg teljesen felolvad, majd hozzáöntöm a tejszínt. Összeforralom, sóval-borssal ízesítem, apróra vágott petrezselyemmel díszítem. Időközben kifőzöm a spagettit, és külön tálalom mindkettőt. (Aki szereti, tehet a szószba pár szem erdei barnagombát, csak javít az ízén.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.