Elkészítés: A sárgarépát és a brokkolit 5 percre forró, sós vízben előfőzöm. Utána lereszelem a burgonyát, a cukkinit, a kihűlt sárgarépát, majd a brokkolit apró darabokra vágom. Összekeverem a hozzávalókat, ízlés szerint sózom, borsozom, majd belekeverem a zúzott fokhagymát. Óvatosan fűszerezzük, mert nem vesz fel annyi sót, mint a hagyományos tócsni! Forró teflon serpenyőben, esetleg kevés olajon 1-2 evőkanálnyi masszát laposra nyomkodok, majd mindkét oldalát pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.