Elkészítés: A pulykamellet előkészítem, megmosom. Hosszirányba, a közepén egy *zsebet* vágok rajta (a hús szélein marad kb. 3-3 centi, ahol nem vágom fel). Vastagon fűszerezem. A császárszalonnát összeaprítom, a fokhagymát kis karikákra vágom: ezt összekeverve beletöltöm a zsebbe, olyan mennyiségben, hogy a zseb széleit még össze tudjam húzni. Ezek után a baconszeleteket egészben vagy kettévágva (ez a hús méretétől, formájától függ) ráterítem a húsra úgy, hogy a zsebet mindenképpen befedjék. Hogy a zseb ne nyíljon szét a sütés során, rá lehet erősíteni cérnával vagy fonállal: 3 vagy 4 helyen át lehet kötni. Ezután kivajazott tepsibe vagy jénai tába helyezem.
A tyúkhúsleveskockát kb. 2 dl forró vízben feloldom, ezzel leöntöm a húst, majd fóliával befedem, kb. 45 percig párolom a sütőbnen, majd a fóliát levéve még sütöm kb. 15-20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.