A Sziget Fesztivált alapító üzletember és vállalkozó, Gerendai Károly vette meg a Kádárt, aki több Michelin-csillagos étterem, például a Romour by Rácz Jenő és a Costes tulajdonosa is egyben. Azonban nem csak a fine dining világa érdekli, ezért is döntött úgy, hogy megveszi az eladóvá vált Kádárt.
Az étterem felújítása és a konyhai rész korszerűbbé tétele ellenére a vendégtér dizájnja nem változik, marad a lambéria, a képek a falon és a régi bútorok is, mint ahogy az eredeti étlapot sem változtatják meg. Az ételeket is a régi receptúra alapján fogják elkészíteni, éppen ezért szeretnék bevonni a régi csapat néhány tagját az előkészületekbe. Emellett azt is tervezik, hogy a korábbi törzsvendégeket tesztevésre kérik föl, hogy az újjáteremtett régi ízek minél közelebb álljanak a jól megszokott ételekéhez.
Egyetlen dolgon mégis terveznek változtatni: az étterem eredetileg ebéd után bezárt, az új csapat azonban szeretné vacsoraidőben is kiszolgálni a vendégeket, hiszen a környék esti forgalma időközben jelentősen megnőtt - mondta az új tulajdonos az Indexnek.
A tervek szerint az étteremben ősztől várják a régi és az új vendégeket.
Borítókép: Wikipédia
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.