A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Minestrone recept
Minestrone
Érdekességek

Újranyit a legendás Kádár étkezde - egyetlen dolgon változtat az új tulajdonos

Az 1957-ben alapított legendás Klauzál téri étterem, a Kádár étkezde a Covid idején zárt be, de egy alapos felújítás után, a megszokott színvonalat nyújtva idén ősszel újra megnyit.

A Sziget Fesztivált alapító üzletember és vállalkozó, Gerendai Károly vette meg a Kádárt, aki több Michelin-csillagos étterem, például a Romour by Rácz Jenő és a Costes tulajdonosa is egyben. Azonban nem csak a fine dining világa érdekli, ezért is döntött úgy, hogy megveszi az eladóvá vált Kádárt.

Az eredeti vendégtérrel nyit újra az 1957-ben alapított Kádár étkezde /Fotó: Wikipédia
Az eredeti vendégtérrel nyit újra az 1957-ben alapított Kádár étkezde /Fotó: Wikipédia

MARADT AZ EREDETI KONCEPCIÓ

Az étterem felújítása és a konyhai rész korszerűbbé tétele ellenére a vendégtér dizájnja nem változik, marad a lambéria, a képek a falon és a régi bútorok is, mint ahogy az eredeti étlapot sem változtatják meg. Az ételeket is a régi receptúra alapján fogják elkészíteni, éppen ezért szeretnék bevonni a régi csapat néhány tagját az előkészületekbe. Emellett azt is tervezik, hogy a korábbi törzsvendégeket tesztevésre kérik föl, hogy az újjáteremtett régi ízek minél közelebb álljanak a jól megszokott ételekéhez.

Egyetlen dolgon mégis terveznek változtatni: az étterem eredetileg ebéd után bezárt, az új csapat azonban szeretné vacsoraidőben is kiszolgálni a vendégeket, hiszen a környék esti forgalma időközben jelentősen megnőtt - mondta az új tulajdonos az Indexnek.

A tervek szerint az étteremben ősztől várják a régi és az új vendégeket.

Borítókép: Wikipédia

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.