400 g spagetti tészta
150 g vöröshagyma
100 g fekete olívabogyó
100 g camembert sajt
50 g sonka
100 ml tejszín
100 ml tej
őrölt fehér bors
1-1 evőkanál vaj és olaj
1 evőkanál petrezselyemzöld
só
A spagettit főzzük meg sós vízben, csepegtessük meg olajjal, és tartsuk melegen. Az apróra vágott hagymát forró olajon pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a kockára vágott sonkát is, és süssük további 10 percig.
Adjuk a keverékhez a tejszínt és a tejet, ízesítsük frissen őrölt fehér borssal. A sajtot vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk hozzá a mártáshoz. Ha túl sűrűnek találjuk, hígítsuk fel egy kis tejjel!
Adjuk a mártáshoz a felkarikázott olajbogyót és a finomra szelt petrezselyemzöldet. A spagetti tetején hagyjuk elolvadni az 1 evőkanálnyi vajat, majd öntsük rá az olívabogyós mártást. Forraljuk össze a fogást!
És fél óra alatt el is készült a finom, olaszos fogásunk:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.