Az édesburgonyát héjával együtt sós vízben puhára főzzük.
Amíg a burgonya fő, az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, amivel tovább dinszteljük.
Ezután ráöntjük a babot, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a vörösbort. Rászórjuk a kakukkfüvet, végül pedig hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet is. Ha szükséges, öntünk hozzá egy kevés vizet, majd addig főzzük, amíg a bab megpuhul, és a leve majdnem teljesen elfő.
Az édesburgonya héját félig leszedjük, késsel kis üreget vágunk bele, ebbe töltjük a babos ragut. A tetejét meglocsoljuk a tejföllel, és megszórjuk petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.