A klasszikus töltelékek, mint a darált hús vagy rizs örök kedvencek, de csicseriborsóval, rikottával vagy lecsóval is megbolondíthatod a zöldségtölteléket.
A töltött zöldségekek előnye, hogy előre elkészíthetőek, így pár perc alatt, akár parti-falatként vagy snackként is tálalható! Ha kevés az időd, készítsd el nyers változatban: a zöldségeket fűszeres kecskesajttal vagy tonhal töltelékkel megpakolva várhatod az éhes vendégeket.
1. BOLGÁR TÖLTÖTT PAPRIKA ÉS PARADICSOM>>>
2. UBORKAKRÉMMEL TÖLTÖTT PARADICSOM >>>
4. NYÁRI, LECSÓVAL TÖLTÖTT CUKKINI >>>
5. JÉRCEMELLEL TÖLTÖTT KARALÁBÉ >>>
6. ZÖLDFŰSZERES BULGURRAL TÖLTÖTT PADLIZSÁN >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.