Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus grízgaluska leves
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagymás rostélyos
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mákos guba
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus stíriai metélt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Dödölle - az eredeti recept
Körömpörkölt csülökkel
Babgulyás
Vadas marha
Ajánló

3 legendás szakácskönyv, ami nem hiányozhat a polcról

bud spencer eszem tehát vagyok
Szerezd be új kiadásban a család kedvenc szakácskönyvét és olvasgass recepttel illusztrált élettörténeteket - Frank Júlia és Bud Spencer receptekkel tűzdelt önéletrajzát, és Horváth Ilona újra kiadott szakácskönyv-klasszikusát ajánljuk.
Nemzedékek szakácskönyve

Több generációt vezetett már be a gasztronómia rejtelmeibe Horváth Ilona legendás szakácskönyve, és szinte minden háztartásban fellelhető belőle egy-egy sokáig hiánycikknek számító, féltve őrzött példány. A nagyi nem rád hagyta az övét, vagy a tiedet már rongyosra lapoztad? Itt az alkalom, hogy vegyél egy 2016-ban megjelent, aktualizált tartalommal és friss receptekkel rendelkező kiadást! A sütés-főzés alaplépéseit megtanító és a magyar konyha remekeit bemutató alapmű a SPAR hazai 25 éves jubileuma alkalmából került az üzletlánc polcaira.

Itt vásárolhatod meg a könyvet >>>
Ízes élet, ízes étel

Hagyományos értelemben véve nem szakácskönyv, inkább olvasmányos gasztronómiai önéletrajz Az életem ízei . A szerzőt nem kell bemutatni: Frank Júlia neves magazinok munkatársaként és bő félszáz szakácskönyv írójaként több százezres rajongótáborra tett szert. Ebben a kötetében főként olyan úti élményeiről mesél, amelyek érdekesek, szokatlanok, továbbá közük van a gasztronómiához vagy az élete különleges fordulataihoz kapcsolódnak. A fejezetek végén az utazások során kóstolt 80 emlékezetes étel receptjét is megosztja az olvasóval.

Bud Spencer emlékére

„Aki nem eszik, nem tud gondolkodni, következésképp létezni sem, ez biztos” – legalábbis Bud Spencer szerint. Eszem, tehát vagyok című könyvében a hétfőn elhunyt filmsztár humorral fűszerezve ötvözi a gondolkodás művészetét a főzés művészetével. Piedone alakítójának a civil életben is az evés volt a legnagyobb szenvedélye, ami a létezés középpontját jelentette a számára. A kötetben erről vív iróniával teli szellemi párbajt olyan neves filozófusokkal, mint Szókratész, Konfuciusz vagy Immanuel Kant, akik álmában látogatják meg. Ha pedig cserbenhagyják a szavak, akkor ínycsiklandó olasz ételkülönlegességeket készít vendégeinek.

Hagymás bab Bud Spencer módra >>>
Nézd meg Piedone 6 legjobb kajálós jelenetét >>>


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.