Több generációt vezetett már be a gasztronómia rejtelmeibe Horváth Ilona legendás szakácskönyve, és szinte minden háztartásban fellelhető belőle egy-egy sokáig hiánycikknek számító, féltve őrzött példány. A nagyi nem rád hagyta az övét, vagy a tiedet már rongyosra lapoztad? Itt az alkalom, hogy vegyél egy 2016-ban megjelent, aktualizált tartalommal és friss receptekkel rendelkező kiadást! A sütés-főzés alaplépéseit megtanító és a magyar konyha remekeit bemutató alapmű a SPAR hazai 25 éves jubileuma alkalmából került az üzletlánc polcaira.
Hagyományos értelemben véve nem szakácskönyv, inkább olvasmányos gasztronómiai önéletrajz Az életem ízei . A szerzőt nem kell bemutatni: Frank Júlia neves magazinok munkatársaként és bő félszáz szakácskönyv írójaként több százezres rajongótáborra tett szert. Ebben a kötetében főként olyan úti élményeiről mesél, amelyek érdekesek, szokatlanok, továbbá közük van a gasztronómiához vagy az élete különleges fordulataihoz kapcsolódnak. A fejezetek végén az utazások során kóstolt 80 emlékezetes étel receptjét is megosztja az olvasóval.
„Aki nem eszik, nem tud gondolkodni, következésképp létezni sem, ez biztos” – legalábbis Bud Spencer szerint. Eszem, tehát vagyok című könyvében a hétfőn elhunyt filmsztár humorral fűszerezve ötvözi a gondolkodás művészetét a főzés művészetével. Piedone alakítójának a civil életben is az evés volt a legnagyobb szenvedélye, ami a létezés középpontját jelentette a számára. A kötetben erről vív iróniával teli szellemi párbajt olyan neves filozófusokkal, mint Szókratész, Konfuciusz vagy Immanuel Kant, akik álmában látogatják meg. Ha pedig cserbenhagyják a szavak, akkor ínycsiklandó olasz ételkülönlegességeket készít vendégeinek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.