Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Ajánló

3 legendás szakácskönyv, ami nem hiányozhat a polcról

bud spencer eszem tehát vagyok
Szerezd be új kiadásban a család kedvenc szakácskönyvét és olvasgass recepttel illusztrált élettörténeteket - Frank Júlia és Bud Spencer receptekkel tűzdelt önéletrajzát, és Horváth Ilona újra kiadott szakácskönyv-klasszikusát ajánljuk.
Nemzedékek szakácskönyve

Több generációt vezetett már be a gasztronómia rejtelmeibe Horváth Ilona legendás szakácskönyve, és szinte minden háztartásban fellelhető belőle egy-egy sokáig hiánycikknek számító, féltve őrzött példány. A nagyi nem rád hagyta az övét, vagy a tiedet már rongyosra lapoztad? Itt az alkalom, hogy vegyél egy 2016-ban megjelent, aktualizált tartalommal és friss receptekkel rendelkező kiadást! A sütés-főzés alaplépéseit megtanító és a magyar konyha remekeit bemutató alapmű a SPAR hazai 25 éves jubileuma alkalmából került az üzletlánc polcaira.

Itt vásárolhatod meg a könyvet >>>
Ízes élet, ízes étel

Hagyományos értelemben véve nem szakácskönyv, inkább olvasmányos gasztronómiai önéletrajz Az életem ízei . A szerzőt nem kell bemutatni: Frank Júlia neves magazinok munkatársaként és bő félszáz szakácskönyv írójaként több százezres rajongótáborra tett szert. Ebben a kötetében főként olyan úti élményeiről mesél, amelyek érdekesek, szokatlanok, továbbá közük van a gasztronómiához vagy az élete különleges fordulataihoz kapcsolódnak. A fejezetek végén az utazások során kóstolt 80 emlékezetes étel receptjét is megosztja az olvasóval.

Bud Spencer emlékére

„Aki nem eszik, nem tud gondolkodni, következésképp létezni sem, ez biztos” – legalábbis Bud Spencer szerint. Eszem, tehát vagyok című könyvében a hétfőn elhunyt filmsztár humorral fűszerezve ötvözi a gondolkodás művészetét a főzés művészetével. Piedone alakítójának a civil életben is az evés volt a legnagyobb szenvedélye, ami a létezés középpontját jelentette a számára. A kötetben erről vív iróniával teli szellemi párbajt olyan neves filozófusokkal, mint Szókratész, Konfuciusz vagy Immanuel Kant, akik álmában látogatják meg. Ha pedig cserbenhagyják a szavak, akkor ínycsiklandó olasz ételkülönlegességeket készít vendégeinek.

Hagymás bab Bud Spencer módra >>>
Nézd meg Piedone 6 legjobb kajálós jelenetét >>>


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.