Bár a rebarbarát a hétköznapokban gyümölcsként emlegetjük és akként is használjuk fel, tudni kell róla, hogy ez egy zöldség, annak is a szára. Fanyar savanyúságát tökéletesen kiegészíti az eper és a málna, akár örökre össze is lehetne őket házasítani.
A Lakáskultúra májusi számának Gasztrosétájában igazán friss és csábító, egyszerű, de izgalmas receptekkel találkozhatunk - Török-Bognár Renáta, Az élet napos oldala blog szerzőjének köszönhetően.
A gyömbéres rebarbarafagylalt eperszósszal tálalva a meleg napokon adhat frissülést, az epres-rebarbarás pite a délutáni kávéhoz, de akár vendégváráshoz is tökéletes, a málnás rebarbalekvárral pedig üvegbe zárhatjuk a tavasz első friss ízeit.
A rebarbaráról bővebben itt olvashatsz >>>
Rebarbarás recepteket itt találsz >>>
De a Lakáskultúra májusi számát nem csak a receptek miatt érdemes lapozgatni!
Bababútorokról és a babaszoba kellékeiről találunk a lapban egy komoly összeállítást, és mivel itt a jó idő, így a teraszok, erkélyek kényelméről és kialakításáról is olvashatunk. A kreatív megoldások kedvelői pedig elleshetik, hogyan lehet egy régi, kopott szekrényt modern és fiatalos bútorrá alakítani. Az etno hangulatú enteriőrök kedvelői ezer színű csodabútorokat is találnak a lapban!
Keresd az újságosoknál, és böngéssz a naponta színes és új tartalommal frissülő www.lakaskultura.hu oldalon!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.