Kötetekbe rendezve lapozgathatod kedvenc bloggereid receptjeit:
Márk Szonját a blogja tette ismertté, és a bölcsészből lett cukrász nemrég az Édesem nevű üzletét is megnyitotta. A könyv 60 háziasan modern édesség jól bevált, a cukrászdában százszor kipróbált receptjét tartalmazza, amelyek sikerrel elkészíthetők a gyönyörűen illusztrált leírások alapján. Csurogjon a karamell, olvadjon a csokoládé, roppanjon a habcsók!
5490 Ft (teljes ár), Boook Kiadó
Fűszeres Eszter kétgyermekes édesanyaként pontosan tudja, milyen az, amikor egy egész családról kell gondoskodni. A most megjelent könyv a blogján olvasható jól használható, gazdaságos és praktikus receptekből közöl egy ünnepi válogatást, s egyúttal ízelítőt ad a zsidó hagyományokból, a klasszikus ételekből és a szerző családjának szokásaiból.
4990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó
Budai Zsanett és Tonté Barbara közösen vezetett blogjából és most megjelent könyvéből a cigány konyhát ismerheted meg. A szerzők egyszerre élik meg a roma és a magyar tradíciót, és nem titkolt céljuk, hogy az étel összetartó erejével hidat építsenek a kultúrák között. Azt is megmutatják, hogyan lehet a hagyományos ételeket egészségesebb módon elkészíteni.
3999 Ft (teljes ár), Libri Kiadó
Ha fontosnak tartod az egészségtudatos táplálkozást:
Nagy Zita, a Zizi kalandjai blog gazdája abban segít, hogy energiával feltöltekezve indítsd a mindennapjaidat. A kizárólag természetes növényi alapanyagokból (zöldségekből, gyümölcsökből, gabonákból és magvakból) könnyen elkészíthető reggeli változatosságot jelenthet a vegánok és mindazok számára, akiknek fontos, hogy egészségesen táplálják magukat és családjukat.
4990 Ft (teljes ár), Boook Kiadó
Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem képzelhető el magok nélkül, amelyek fontos összetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők, a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is. A most induló sorozat első kötetében Bezselics Ildikó, a Két Cica konyhája blog írója ad közre 66 gyors és egészséges receptet hüvelyesekkel.
5490 Ft (teljes ár), Boook Kiadó
Bede Anna, a nagy sikert aratott azonos nevű blog és könyv szerzője most színészekkel, énekesekkel és séfekkel beszélget a vegetáriánus életformáról. A 15 interjúalany elmeséli, hogy miért vagy éppen miért nem hagyta el a húst az étrendjéből, és mindez hogyan hat az életére. Ráadásul minden megszólaló kedvenc étterme elárulja egy ottani húsmentes étel receptjét.
5490 Ft (teljes ár), Boook Kiadó
Olvasmányos gasztronómia hírességektől:
Gianni személyes hangvételben mesél a családjáról, a sikeres étterméről, valamint a vendéglátós léte napos és árnyoldalairól. Nem mellékesen recepteket is megoszt az olvasóival. A legmagyarabb olasz könyvét lapozgatva vagy egy-egy étel elkészítésekor a szellemi látókört tágító ízutazáson vehetsz részt, és a virtuális gasztrotúrán a kulisszák mögött rejtőző világba is beleshetsz.
6990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó
Az Onyx étteremben Michelin-csillagot szerzett séf nevét már jól ismerte az egész ország, amikor megnyerte a Bocuse d’Or 2016. évi európai döntőjét. Széll Tamás profiként mesél a felkészülés és a verseny nehézségeiről, de civilben is megmutatja magát. Szó esik sikerről, elhivatottságról, kitartásról, családi hagyományokról, elárulja a kedvenc ételeit, és az is kiderül, hogy mi a hobbija.
5990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó
Bernáth József újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel jelentkezett. A Konyhafőnök volt séfje hónapról hónapra 3 szezonális alapanyagot mutat be, amelyekhez kapcsolódva 3 izgalmas fogást ajánl. Közben hasznos trükköket és mesterfogásokat árul el, hogy olyan ételeket főzhess otthon, mint a profik egy étteremben. Az ínycsiklandó ételfotók mellől most sem hiányoznak a fázisképek.
4990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.