Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Puncstorta  recept
Puncstorta
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Holstein szelet recept
Holstein szelet
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Mákos guba  recept
Mákos guba
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Ajánló

Padlizsánsaláta és grillezett marha: ötcsillagos thai street food a Globalista Konyhától!

Globalista Konyha street food thai konyha Sebastian Holmes
Sebastian Holmes idén májusban járt először Magyarországon. A Globalista Konyha meghívására izgalmas thai vacsorát kreált a Leroy Bistro-ban, és a vendégek egytől egyig el voltak ájulva csodás ízekkel teli menüsorától. Alig pár hónappal később most visszajön Budapestre, ahol most megmutatja, milyen is a thai street food, azaz folytatódik A Globalista Konyha street food fesztiválja, a Kazinczy utcai Kőleves Kertben.
Sebastian Holmes
Sebastian Holmes

Seb 16 éves kora óta profi konyhákban dolgozik. Szenvedélyesen főz és szenvedélyesen ír. Miközben főállásban egy étterem konyháján dolgozott, egyetemre ment, és újságíró szakot végzett. Egy thaiföldi túra adott új irányt a karrierjének.

20 évesen már a The Begging Bowl helyettes főszakácsa volt, 24 évesen pedig a londoni Soho-ban megnyílt The Smoking Goat thai street food barbecue étterem főszakácsaként dolgozott.

2014-ben Seb második helyezést ért el a Nuno Mendez és Margaret Henderson által zsűrizett „Young British Foodies Awards” versenyen, a London Evening Standard újságírója, Rosamund Urwin pedig London 16 legígéretesebb felfedezettje közé sorolta 2016-ban.

Seb rendszeresen főző bemutatókat tart Anglia szerte, az idén kapott először meghívást a Taste of London-ra, ahol már saját standot kapott. Fogalmunk sincs, hogyan szakított időt arra, hogy ismét Budapesten töltsön három munkás napot, hiszen Londonban már 5 helyszínen van jelen Farang London elnevezésű standjával. A farang szó jelentése „fehér ember aki thai ételeket főz”.

Ezzel a menüsorral vár minden érdeklődőt:

Grillezett marha, savanyított füstölt chili;
Whiskys, édes szójaszószos csirkecomb;
Sült padlizsánsaláta, lágytojás;
Savanyú gyümölcssaláta, zöld Nham Jim;
Köret: párolt thai jázmin rizs

Globalista Konyha street food fesztivál – SEBASTIAN HOLMES
Kőleves Kert, július 28-30, este 18.00 - 23.00

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.