Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mákos guba  recept
Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Ajánló

Padlizsánsaláta és grillezett marha: ötcsillagos thai street food a Globalista Konyhától!

Globalista Konyha street food thai konyha Sebastian Holmes
Sebastian Holmes idén májusban járt először Magyarországon. A Globalista Konyha meghívására izgalmas thai vacsorát kreált a Leroy Bistro-ban, és a vendégek egytől egyig el voltak ájulva csodás ízekkel teli menüsorától. Alig pár hónappal később most visszajön Budapestre, ahol most megmutatja, milyen is a thai street food, azaz folytatódik A Globalista Konyha street food fesztiválja, a Kazinczy utcai Kőleves Kertben.
Sebastian Holmes
Sebastian Holmes

Seb 16 éves kora óta profi konyhákban dolgozik. Szenvedélyesen főz és szenvedélyesen ír. Miközben főállásban egy étterem konyháján dolgozott, egyetemre ment, és újságíró szakot végzett. Egy thaiföldi túra adott új irányt a karrierjének.

20 évesen már a The Begging Bowl helyettes főszakácsa volt, 24 évesen pedig a londoni Soho-ban megnyílt The Smoking Goat thai street food barbecue étterem főszakácsaként dolgozott.

2014-ben Seb második helyezést ért el a Nuno Mendez és Margaret Henderson által zsűrizett „Young British Foodies Awards” versenyen, a London Evening Standard újságírója, Rosamund Urwin pedig London 16 legígéretesebb felfedezettje közé sorolta 2016-ban.

Seb rendszeresen főző bemutatókat tart Anglia szerte, az idén kapott először meghívást a Taste of London-ra, ahol már saját standot kapott. Fogalmunk sincs, hogyan szakított időt arra, hogy ismét Budapesten töltsön három munkás napot, hiszen Londonban már 5 helyszínen van jelen Farang London elnevezésű standjával. A farang szó jelentése „fehér ember aki thai ételeket főz”.

Ezzel a menüsorral vár minden érdeklődőt:

Grillezett marha, savanyított füstölt chili;
Whiskys, édes szójaszószos csirkecomb;
Sült padlizsánsaláta, lágytojás;
Savanyú gyümölcssaláta, zöld Nham Jim;
Köret: párolt thai jázmin rizs

Globalista Konyha street food fesztivál – SEBASTIAN HOLMES
Kőleves Kert, július 28-30, este 18.00 - 23.00

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.