Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Ajánló

Padlizsánsaláta és grillezett marha: ötcsillagos thai street food a Globalista Konyhától!

Globalista Konyha street food thai konyha Sebastian Holmes
Sebastian Holmes idén májusban járt először Magyarországon. A Globalista Konyha meghívására izgalmas thai vacsorát kreált a Leroy Bistro-ban, és a vendégek egytől egyig el voltak ájulva csodás ízekkel teli menüsorától. Alig pár hónappal később most visszajön Budapestre, ahol most megmutatja, milyen is a thai street food, azaz folytatódik A Globalista Konyha street food fesztiválja, a Kazinczy utcai Kőleves Kertben.
Sebastian Holmes
Sebastian Holmes

Seb 16 éves kora óta profi konyhákban dolgozik. Szenvedélyesen főz és szenvedélyesen ír. Miközben főállásban egy étterem konyháján dolgozott, egyetemre ment, és újságíró szakot végzett. Egy thaiföldi túra adott új irányt a karrierjének.

20 évesen már a The Begging Bowl helyettes főszakácsa volt, 24 évesen pedig a londoni Soho-ban megnyílt The Smoking Goat thai street food barbecue étterem főszakácsaként dolgozott.

2014-ben Seb második helyezést ért el a Nuno Mendez és Margaret Henderson által zsűrizett „Young British Foodies Awards” versenyen, a London Evening Standard újságírója, Rosamund Urwin pedig London 16 legígéretesebb felfedezettje közé sorolta 2016-ban.

Seb rendszeresen főző bemutatókat tart Anglia szerte, az idén kapott először meghívást a Taste of London-ra, ahol már saját standot kapott. Fogalmunk sincs, hogyan szakított időt arra, hogy ismét Budapesten töltsön három munkás napot, hiszen Londonban már 5 helyszínen van jelen Farang London elnevezésű standjával. A farang szó jelentése „fehér ember aki thai ételeket főz”.

Ezzel a menüsorral vár minden érdeklődőt:

Grillezett marha, savanyított füstölt chili;
Whiskys, édes szójaszószos csirkecomb;
Sült padlizsánsaláta, lágytojás;
Savanyú gyümölcssaláta, zöld Nham Jim;
Köret: párolt thai jázmin rizs

Globalista Konyha street food fesztivál – SEBASTIAN HOLMES
Kőleves Kert, július 28-30, este 18.00 - 23.00

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.