A nyári szezonban a belváros közepén lévő étterem belső kertjében is hozzájuthatunk a hamisíthatatlan kerti parti-hangulathoz. A Barka Áron által vezetett konyha a szokásos magas minőségben kínálja a BBQ fogásokat, minden csütörtök este széles ételválasztékkal és marinált húsokkal és halakkal várja a vendégeket. A grillen készíthető húsok között megtalálhatjuk a szárnyasokat, a különféle grillkolbászokat, a klasszikus BBQ oldalast, az örökzöldnek számító hamburgert, aki halra vágyik, az megkóstolhatja a fokhagymás, zöld fűszeres pácban érlelt tengeri sügért, de kár kihagyni a szalonnával göngyölt bélszínt vagy az argentin rib eye steaket. A hangulatos és alapvetően hűs teraszon a magyar nyár szélsőségeitől (eső, hőség) védve fogyaszthatjuk el a vacsoránkat.
Vasárnaponként a Kollázsban is kipróbálhatjuk a minőségi grillélményt. A vasárnapi ebédnek vagy vacsorának is válaszható parti-csomagban az előételektől kezdve a desszertig minden megtalálható. A szűkített a la catre étlapról választható előételek mellett svédasztalos formában várják a vendégeket a különféle grillre való húsok és halak. Nagy kedvenc a grillezett marhanyak, a különféle steakhúsok, illetve az enyhén csípős, kellemesen fűszerezett csirkeszárny. A desszertkínálat is svédasztalos, a szezonális gyümölcsválogatás mellett házi sorbet kínál a Kollázs, illetve egy-egy klasszikus magyar sütemény is megjelenik a kínálatban.
A Peppersben a grillélmény mellé egyedülálló panoráma is dukál. A nyári szezonban a Duna-korzón lévő szálló éttermének teraszán tobzódhatunk a különféle grill fogásokban. A keddtől szombatig kérhető, kifejezetten grillerekre szabott menü keretein belül a Peppers! teraszán felállított külön standon választhatjuk ki és süttethetjük meg a nekünk szimpatikus húsokat, halakat vagy zöldségeket. De nem feltétlen kell az étterem grillcsomagját választani, steakhúsokat az a la carte étkező vendégek is tudnak bármikor rendelni.
A budai hegyek között is találni tökéletes grillhelyszínt. Az otthonos, hatalmas gesztenyefákkal övezett kertben sokféle grillfogást megkóstolhatunk. Az érlelt sertéstarja, a rosé kacsamell és a grillezett fogasfilé mellett olyan mediterrán hangvételű ételekkel is találkozhatunk, mint a házi ajvárral kínált cevapcici. A sült húsok közötti válogatás közben ne feledjük, a házi süteményeknek is hagyjunk helyet, ugyanis kár elmulasztani a pohárdesszertté alakított Rákóczi túróst vagy a meggyes morzsasütit.
Célszerű követni a kedvenc éttermek weboldalát, közösségi felületeit is, hiszen sokszor ötletszerűen születik egy-egy grillvacsora, ami nem biztos, hogy rendszeres eseménnyé növi ki magát, de az élmény adott.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.