Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Ajánló

Kifogytál az ajándékötletekből? Ez az a könyv, aminek minden háziasszony örülne!

Tésztaműhely
Ha még sosem készítettél házilag tésztát, akkor a Tésztaműhely című könyv stepfotói segítenek abban, hogy már az első alkalommal sikerrel járj! Ha pedig gyakorlott tésztakészítő vagy, akkor is találsz új fortélyokat és izgalmas olvasmányt ebben a könyvben!
Tésztaműhely- Az otthoni tésztakészítés titkai

Ebből a gyönyörű könyvből kiderül, hogyan lehet otthon több mint 40 féle, olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzájuk illő szószokat is elkészíteni. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínját-bínját. Apró durumtészták, tojásos metéltek, töltött tészták, gnocchik, gombócok és klasszikus magyar tészták formálódnak a kezünk alatt. Sőt, színezünk, ízesítünk, zöldfűszerrel rétegezünk és finomakat eszünk.

Készítsd magad!

A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezután otthon könnyedén elkészíthetők. A könyvben olvashatsz a különböző tészták kialakulásának mesés történetéről, az olasz és a magyar hagyományokról, valamint a tésztaformázást megelőző minden fontos tudnivalóról is.

Szereted a tésztát? Akkor ez a te könyved!

Ha a könyv megrendelésekor a Tészta-csomagot választod (és megéri!), akkor a könyv mellé jár még egy szuper bordázó is. Olaszországban, bükkfából készült termék, és az egyetlen speciális eszköz, amire az otthoni készletünkön kívül szükségünk lesz, amikor tésztázni kezdünk. Hagyományosan garganellit készítenek vele, ami az olasz csigatészta, de durumtésztákat és tojásos, sokszor lyukas tésztákat is formáznak rajta, sőt a gnocchihoz is ezt használják, ahogy mi is a könyvben. A tészták és a gombócok rusztikus vájataiban nagyon jól megülnek a mártások, különleges külsejükkel pedig megbabonáznak mindenkit.

A bordázó hossza 12,5 cm, szélessége 9 cm, nyele 8,5 cm, és tartozik hozzá egy 19 cm hosszú rúd, amivel a lyukas tésztákat formázzuk. A bordázó alja csapott, hogy formázás közben megdöntve pont kézre álljon.

Itt rendelheted meg a könyvet! >>>
Olvass tovább erről a gyönyörű könyvről! >>>
Készülj velünk a karácsonyra! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.