Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mákos guba  recept
Mákos guba
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Minestrone recept
Minestrone
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Ajánló

Kifogytál az ajándékötletekből? Ez az a könyv, aminek minden háziasszony örülne!

Tésztaműhely
Ha még sosem készítettél házilag tésztát, akkor a Tésztaműhely című könyv stepfotói segítenek abban, hogy már az első alkalommal sikerrel járj! Ha pedig gyakorlott tésztakészítő vagy, akkor is találsz új fortélyokat és izgalmas olvasmányt ebben a könyvben!
Tésztaműhely- Az otthoni tésztakészítés titkai

Ebből a gyönyörű könyvből kiderül, hogyan lehet otthon több mint 40 féle, olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzájuk illő szószokat is elkészíteni. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínját-bínját. Apró durumtészták, tojásos metéltek, töltött tészták, gnocchik, gombócok és klasszikus magyar tészták formálódnak a kezünk alatt. Sőt, színezünk, ízesítünk, zöldfűszerrel rétegezünk és finomakat eszünk.

Készítsd magad!

A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezután otthon könnyedén elkészíthetők. A könyvben olvashatsz a különböző tészták kialakulásának mesés történetéről, az olasz és a magyar hagyományokról, valamint a tésztaformázást megelőző minden fontos tudnivalóról is.

Szereted a tésztát? Akkor ez a te könyved!

Ha a könyv megrendelésekor a Tészta-csomagot választod (és megéri!), akkor a könyv mellé jár még egy szuper bordázó is. Olaszországban, bükkfából készült termék, és az egyetlen speciális eszköz, amire az otthoni készletünkön kívül szükségünk lesz, amikor tésztázni kezdünk. Hagyományosan garganellit készítenek vele, ami az olasz csigatészta, de durumtésztákat és tojásos, sokszor lyukas tésztákat is formáznak rajta, sőt a gnocchihoz is ezt használják, ahogy mi is a könyvben. A tészták és a gombócok rusztikus vájataiban nagyon jól megülnek a mártások, különleges külsejükkel pedig megbabonáznak mindenkit.

A bordázó hossza 12,5 cm, szélessége 9 cm, nyele 8,5 cm, és tartozik hozzá egy 19 cm hosszú rúd, amivel a lyukas tésztákat formázzuk. A bordázó alja csapott, hogy formázás közben megdöntve pont kézre álljon.

Itt rendelheted meg a könyvet! >>>
Olvass tovább erről a gyönyörű könyvről! >>>
Készülj velünk a karácsonyra! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.