A főzött puding felülete - legyen az házi vagy épp bolti, porból készített, könnyen bebőrösödhet, ha levegővel érintkezik, és ezt a hártyát nem szívesen esszük meg. Mutatunk mindjárt nem is egy, de három pofonegyszerű trükköt, amivel ez elkerülhető.
TRÜKK 1.: A puding nem bőrösödik meg, ha tálba öntés után, amíg még meleg, egy kanál cukorral vékonyan meghintünk.
TRÜKK 2.: Cukor helyett önthetünk a még szintén forró pudig tetejére egy kevés olvasztott vajat is, ez is segít megakadályozni a bőrösödést,
TRÜKK 3.: A forró pudingot öntsük egy nagy, vagy több kisebb tálkába, majd fedjük le folpakkal, úgy hogy a fólia érintkezzen a pudinggal, így ugyanis nemcsak bőrös nem lesz, de a páracseppek sem hullanak vissza a krémbe, és nem higítják fel azt.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.